Nieuws   Zoeken 

Cantera's gevuld stokbrood
Ingredienten: (4 pers.):
1 stokbrood
500 gram mager gehakt
2 uien
sambal oelek
ketchap zoet
champignons
licht of belegen gesneden kaas
Bereiding:
Stokbrood uithollen Gehakt kruiden en rullen in koekepan Uien fijnsnijden en glazig bakken. Champignons in plakjes snijden en even meebakken. Alles mengen samen met een of twee eetlepels sambal oelek (afhankelijk van je smaak) en een flinke scheut ketchap. Stokbrood vullen met gehaktmengsel en afdekken met reepjes kaas. In oven afbakken ongeveer 10 minuten (tot kaas goed gesmolten is) Eet smakelijk!!!
Receptnummer: 3647 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: A.Kanters
Opmerking:
Kan dag van te voren gemaakt worden. Is ideaal als je de hele dag weg bent geweest. Thuis komen de oven aan en even afbakken. Kan ook als hapje geserveerd worden bij een borrel. Indien afbakstokbrood gebruikt wordt, oventijd aanhouden van stokbrood. Succes!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept