Nieuws   Zoeken 

Kabeljauw pannetje met rijst van Hanneke
Ingredienten: (4 pers.):
1 bos ui
1 ui
2 teentjes knoflook
1 rode peper
1 groene peper
1 middelgrote wortels
1 blokje bouillon
2 el olie
3 tl suiker
1 blik gepelde tomaten
2 el tomatenpuree
citroensap
1 tl sambal
half potje doperwten
blanke saus
300 gr kabeljauw filet
250 gr rijst
Bereiding:
Maak de groente schoon en snij het klein. Snijdt de wortel in plakjes. Laat het geheel fruiten in de olie tot dat het geslonken is tot een saus. De gepelde tomaten uit laten lekken, vang het vocht op. Snijdt het kroontje uit de tomaten en snij de rest klein. Voeg de tomaten en het vocht bij het gerecht. Voeg nu de bouillon, suiker, citroensap, sambal, doperwten en een beetje blanke saus toe. Kruid de kabeljauw met peper en zout en leg de stukjes op het gerecht. Laat het geheel in een gesloten pan ± 10 minuten sudderen. Kook intussen de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Receptnummer: 3699 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept