Nieuws   Zoeken 

pizza a la Cindy
Ingredienten: (4 pers.):
rond turks brood
pakje gerookte zalm 400 gram
room culinair
dille (vers)
italiaanse kruiden (potje)
rode paprika
1 knoflookteen
1 blikje tonijn in olie
Bereiding:
leg op alumiumfolie (of pizzablik) een turks brood, leg dit op zijn kop beleg dit met de zalmplakken. Fruit een uitgeknepen teentje knoflook in olijfolie...doe erbij een blikje tonijn en in snippers gesneden rode paprika. Roerbak dit allemaal en blus het af met een half pakje room culinair. Schep alles op de zalm en verdeel...strooi erover de dille en de italiaanse kruiden.Ter garnering is het lekker om er olijfringetjes vers of uit een potje erover te scheppen. Zet het in de oven op 180 voor ongeveer 20 minuten en dien op met een lekkere frisse salade naar eigen keus en een fruitig wit wijntje eet smakelijk
Receptnummer: 3737 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: cindy
Opmerking:
lekker makkelijk op de vrijdag
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept