Nieuws   Zoeken 

Jan's Thaise botervis
Ingredienten: (6 pers.):
6 stukken botervis
4 ons ongepelde garnalen
3 stuks tros tomaten
4 teentjes knoflook
6 grote Sjalotjes
1 hele stengel sere
2 Laos
1 Lemoen
Rode curry pasta
Bereiding:
Sjalotjes en knoflook in hete olie fruiten. Laos en Sere erbij en goed omroeren. Garnalen toevoegen en goed omroeren. 1 eetlepel curry pasta erbij en de lemoen erboven uitknijpen en goed omroeren. Het geheel even laten sudderen. Botervis in vuurvaste schaal leggen. Tomaten in plakjes gesneden en erover verdelen. Mengsel van de garnalen erover doen en in de voorverwarmde oven van 150° zetten . Het geheel ongeveer 30 minuten de laatste 10 minuten de oven op 200° Serveren met rijst een Groentenschotel bij pepesan.
Receptnummer: 3752 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept