Nieuws   Zoeken 

Miriam's Toscaans gevuld Turks brood
Ingredienten: (2 pers.):
Italiaanse roerbakgroenten (200gr)
2 teentjes knoflook
1 klein bakje huttenkase
peper, zout
chilikruiden
italiaanse keukenkruiden
geraspte kaas
olijven (zwarte)
1 bakje Toscaanse komkommersalade
Turks brood
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 225 graden. Een ovenschaal invetten. In een wok of koekenpan een beetje olie verhitten. Hierin de knoflook kort fruiten, roerbakgroenten toevoegen en roerbakken, daarna komkommersalade toevoegen. Tenslotte roer je de huttenkase erdoorheen, samen met de kruiden, het geheel door en door verhitten. Stort het geheel in de ovenschaal en garneer met geraspte kaas en doormidden gesneden olijven. Zet het geheel 10 minuutjes in de oven, samen met het Turks brood, tot de kaas gesmolten is en het brood bruin is.
Receptnummer: 3832 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Miriam
Opmerking:
Met de groenten kun je variëren, hou je van vlees dan kun je hamreepjes of spekblokjes erin verwerken....kortom mogelijkheden genoeg! Lekker bij warm zomerweer, in het avondzonnetje op je balkon of in je tuin! Glaasje wijn of rosé erbij....
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept