Nieuws   Zoeken 

Greetje's varkenshaasje met taugé/champignons
Ingredienten: (4 pers.):
450 gr. varkenshaas in reepjes gesneden
1 bakje champignons in plakjes gesneden
150 gr. taugé
1 ui (fijn gesnipperd)
4 eetl. ketjap
8 eetl. kippenbouillon
4 eetl. witte azijn
4 theel. allesbinder of maizena
5 theel. droge sherry
zout/peper/knoflookpoeder
25 gr. boter
Bereiding:
Meng in een schaal de ketjap/bouillon/azijn/sherry allesbinder. Verwarm in grote koekepan de boter en bak hierin de ui snel bruin en gaar. Voeg reepjes varkenshaas/taugé/champignons en zout/peper/knoflook (naar smaak) toe en laat dit al roerend ca. 1 min. flink bakken. Roer er dan het ketjapmengsel door. Bak alles - al roerend - nog 1 a 2 min
Receptnummer: 3846 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Greetje Botter Fik
Opmerking:
lekker met gebakken aardappelen en boontjes
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept