Nieuws   Zoeken 

Sophie's kipfilet met ananas-champignonsaus
Ingredienten: (3 pers.):
2 kipfilet in stukjes gesneden,
flink veel kerriepoeder,
1 doosje champignons,
1 doosje Boursin\Paturain, of eigen merk kruidenroomkaas van Albert Heijn
1 klein blikje ananasstukjes,
1 blikje champignonssoep
Bereiding:
de stukjes kip in wat boter aanbraden en goed gaar laten worden. Bestrooien met peper, zout en heel veel kerriepoeder. De champignons toevoegen en gaar laten worden. De soep toevoegen, goed roeren, en de kaas in de saus laten smelten. Als de saus goed warm is, de uitgelekte ananas toevoegen. Eventueel op smaak brengen met wat extra kerrie. Meteen serveren. lekker met rijst en komkommersalade.
Receptnummer: 3858 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Lekker is ook als je samen met de champignons, ook nog een flinke gesnipperde ui laat meebakken. Eventueel kun je de saus nog binden met wat maizena.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept