Nieuws   Zoeken 

Sonja's met goulash gevulde komkommers
Ingredienten: (2 pers.):
1 komkommer
1 blik rundergoulash
1 ui
(eventueel:
extra kruiden, paprika, peper en zout
champignons)
Bereiding:
Snijd de komkommer overlangs door en hol deze uit. Fruit het uitje (en de champignons) en voeg de goulash hieraan toe. Het mengsel hoeft niet eens warm te zijn want dat komt wel in de oven. Eventueel kruiden erbij. Vul de komkommers met de goulash en leg ze in een ovenschaal. Vervolgens 10 minuten op 200ÂșC met 350 W magnetron in de oven. Indien geen combi-magnetron dan 20 minuten in de oven.
Receptnummer: 4076 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Dit is lekker met aardappelpuree. Bijvoorbeeld stamppotpuree uit een pakje met een vleugje bacon smaak.
Je kan aan de goulash nog van alles toevoegen van groenten (stukjes perzik is er ook lekker door). Erg lekker is ook wat paprika in zoetzuur toe te voegen. Voor de pittige liefhebber kan je er nog wat chilikruiden doorheen doen. Je kan de vulling ook in tomaten, courgette of aubergine doen. Kortom: VARIATIE genoeg mogelijk!!! Eet smakelijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept