Nieuws   Zoeken 

Zwaantjes bloemkool uit de oven met ham en kaas (gepikt van mijn zus)
Ingredienten: (2 pers.):
1 grote bloemkool of 2 kleintjes
ham kaas
klontje boter
paneermeel of beschuit
Bereiding:
Was en snij de bloemkool in handzame stukjes en kook het beetgaar ( niet te gaar anders wordt het te net pap in de oven) Laat het goed uitlekken en leg de bloemkoolroosjes in een ovenschaal leg daar boven op de ham en daar boven op de kaas en zet het in de oven van ongeveer 200 graden ongeveer 15 minuten totdat de kaas gesmolten is serveer er gekookte aardappelen bij of gekookte rijst .EET SMAKELIJK
Receptnummer: 4130 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Zwaantje
Opmerking:
Je moet natuurlijk de bloemkool wel met zout koken, dit geheel naar eigen smaak.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept