Gebonden Kerriesoep van Gerard |
Ingredienten: (1 pers.):
flink uitje
2 tl kerriepoeder (silvo)
2 el bloem
25 gr. boter
1 el basterd suiker
volle melk of koffiemelk/water
4 boullionblokjes of poeder
| Bereiding:
Fruit een uitje in ruim boter Na enige tijd 2 theelepels kerriepoeder erbij doen Voeg hieraan toe twee eetlepels bloem Flink doorwarmen en roeren zodat een smeuige roux ontstaat Nu steeds kleine beetjes melk toevoegen en roeren met een garde Als laatste het boullion en de suiker toevoegen en je hebt een heerlijke gebonden zoete kerriesoep |
Receptnummer: 4286 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Gerard Kramer |
Opmerking: In een paar minuten heb je een heerlijke romige soep. De soep is de volgende dag nog lekkerder. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |