Kathleen's spaghetti kaas-spek |
Ingredienten: (2 pers.):
Spaghetti
Gemalen Gruyerekaas
2 blokjes smeerkaas
2 plakjes smeltkaas
1 bakje champignons
1 doosje voorgesneden spekblokjes
1 doosje room | Bereiding:
De room en verschillende kazen zachtjes opwarmen. Intussen de spekblokjes afbakken en bij de room voegen. Ondertussen kan de spaghetti gekookt worden. Na het bakken van de spekblokjes, de fijngesneden champignons afbakken en bij de saus voegen. Saus goed roeren. Spaghetti klaar en smullen maar!!!! |
Receptnummer: 4466 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Kathleen Kets |
Opmerking: In plaats van spek kan je ook stukjes gerookte zalm aan de saus toevoegen (net op het einde). Voeg dan ook een klein beetje dille toe |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |