Nieuws   Zoeken 

Gini's spaghetti met spinazie
Ingredienten: (4 pers.):
spaghetti
400 gram (diepvries) spinazie
2 teentjes knoflook
1 grote ui
1 dl. yoghurt
diverse italiaanse kruiden
eventueel voor de liefhebbers, 100 gram gorgonsola
Bereiding:
Je kookt de spagetti al-dente, de ui snij je in ringen en deze ga je licht fruiten samen met de knoflook. De spinazie laat je op zacht vuur ontdooien, als dit opgewarmt is roer je de ui, knoflook, yoghurt en naar smaak de italiaanse kruiden, zout en peper erdoor heen.Oja voor de liefhebbers laat je de gorgonsola (zonder korst) smelten in de spinaziesaus. En klaar is je spinazie saus. Hierover heen strooi je na het serveren de parmasaanse kaas. Eet smakelijk. p.s. zonder de gorgonsola is dit een montignac gerecht!!
Receptnummer: 4509 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Gini
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept