Nieuws   Zoeken 

Joanna's echte bruine bonensoep
Ingredienten: (2 pers.):
2 uien
2 grote preien
l bos selderij
naar smaak vleesbouillonblokjes
l blik bruine bonen
l rookworst
magere spekjes (1 ons)
Bereiding:
2½ liter water opzetten en met de bouillonblokjes aan de kook brengen. 1 ui en de 2 preien wassen en snijden en in de pan met bouillon doen;ook de klein gesneden magere spekjes. Het blik met bruine bonen toevoegen; In de tussentijd fruit je de andere ui in wat boter en voeg het erbij. Op het laatst de bos met selderij wassen en snijden en deze toevoegen. De rookworst ook op het laatst voor het opdienen in stukken snijden en mee laten koken. Naar smaak afmaken zout en peper.
Receptnummer: 4667 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Joanna
Opmerking:
Mijn mening, indien je met allerlei smaakmakers in de weer bent, gaat de zuivere smaak van bruine bonensoep weg
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept