Culigek's pasta met tomatensaus, gehakt en courgette |
Ingredienten: (2 pers.):
2 kleine blikken tomaatstukjes
1 courgette
250 g rundergehakt
maggi bouillon flesje met italiaanse kruiden
verse pasta
gesnipperd uitje
paar finke tenen knoflook
oregano, rozemarijn, basilicum (naar keuze) | Bereiding:
Zet alvast een pan water op om de pasta in te koken. Doe boter in de pan, fruit het uitje en de knoflook. Bak het gehakt rul en gaar. Doe de blikken tomaat erin en eventueel nog een scheutje water. Voeg een kneepje bouillon en de kruiden toe. Snijdt de courgette in blokjes en voeg aan de saus toe. Laat ca. 20 minuten sudderen totdat het een mooie sausdikte heeft. Voeg peper en zout naar smaak toe. Kook de verse pasta beetgaar. |
Receptnummer: 4677 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Culigek |
Opmerking: Extra lekker met verse (gekochte) ravioli met kaas! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |