verrassings aardappeltjes van Ine |
Ingredienten: (2 pers.):
1 pak bourgondische aard.
1 kl. blik ananasstukjes
1 blik soepballetjes
zout peper
4 eetl. olijf) olie
1/2 rode paprika
1/2 groen paprika
1/2 potje champignons
1 ui
50 gr. geraspte kaas | Bereiding:
Bak de aard. goudbruin in 3 eetl. olie. Snipper de ui en snij de paprika's in reepjes.Bak de ui en paprika beetgaar in 1 eetl. olie Voeg de uitgelekte champignons toe en bak 1 min. Voeg de gebakken aard. toe aan het paprika/ui mengsel. Laat de ananas en soepballetjes uitlekken, en voeg ze bij de aard.Even goed door laten warmen.Op smaak maken met zout en peper. Strooi eventueel voor het opdienen geraspte kaas erover. |
Receptnummer: 5072 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: ine keuzink |
Opmerking: In plaats van soepballetjes kun je ook blokjes gerookt spek gebruiken. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |