Nieuws   Zoeken 

@3anne's mediteranne knolselderie
Ingredienten: (4 pers.):
1 knolselderie
1 dl melk + een scheut water
9 blaadjes salie
5 gedroogde tomaten op olie
2 eetlepels olijfolie
25 gram boter
2 eetlepels gesnipperde peterselie
parmezaanse kaas
Bereiding:
Snij de knolselderie in blokjes en kook ze even in demelk met water. Laat de blokjes afkoelen in een bak met ijskoud water. Dep de tomaten droog en snij ze evenals de salieblaadjes in reepjes. Verwarm de olie en de boter in een wok en roerbak de knolselderie samen met de helft van de gedroogde tomaat en de kruiden. Voeg de rest van de tomaat en de kruiden toe en breng het gerecht op smaak met zout en peper. Rasp er vervolgens de kaas overheen.
Receptnummer: 5108 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: @3anne
Opmerking:
Een lekkere andere manier om knolselderie te bereiden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept