Ingredienten: (4 pers.):
1 stokbrood(1 dag oud)
150 gram boeren belegen kaas(aan stuk)
100 gram tauge
verse peterselie
1 ui
1 eetlepel olie
350 gram rundergehakt
2 eetl.mosterd
2 eetl.ketjap manis
1 à 2 theelepels sambal
1 theelepel gemberpoeder
| Bereiding:
v/h stokbrood a/d bovenkant `t kapje eraf snijden. Brood aan alle kanten tot op 1 cm v/d rand uithollen. Broodkruim fijn kruimelen. Ui pellen en snipperen. Kaas in blokjes snijden. Tauge wassen. Olie verhitten, ui bakken, gehakt toevoegen, broodkruim erbij vervolgens mosterd,ketjap,sambal en tauge. Goed door elkaar roeren, op smaak zout, peper en gemberpoeder. Van `t vuur af kaas en peterselie er door scheppen. Alles in `t uitgeholde brood en goed aan drukken, kapje terugzetten en nog even in `n voorverwarmde oven(225 graden). |