Nieuws   Zoeken 

Wouter's wilde spinazie op z'n Italiaans
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr runderreepjes
250 gr wilde spinazie
125 gr spaghetti
125 ml creme fraîche
3 teentjes knoflook
1 eetl. Italiaanse kruiden
1 bosui
4 champignons
olijfolie, peper en zout
Bereiding:
Kook de spaghetti zoals gebruiksaanwijzing Ontdoe de wilde spinazie van wortel en steeltje en was deze heel goed, drogen in slacentirfuge of schone theedoek. In een wok een laagje olie zodat de bodem bedekt is, verhitten en de knoflook erin, als deze bruinig begint te worden de spinazie erbij en goed omroeren deksel erop 3 min. laten staan, voeg dan de spaghetti, Italiaanse kruiden, creme fraîche, peper en zout toe en roer dit goed door elkaar. Ondertussen in een pan met hete olie de runderreepjes in 4 min. gaar bakken.
Receptnummer: 5166 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Wouter
Opmerking:
Wel ff opletten dat de runderreepjes tegelijk klaar met de wilde spinazie als deze namelijk te lang op het vuur blijft staan dan wordt ze slap en vochtig.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept