Nieuws   Zoeken 

Anna's varkenshaasje met paprikasaus
Ingredienten: (4 pers.):
2 varkenshaasjes
2 rode paprikas
1 groene paprika
1 grote ui
2 teentjes knoflook
peper en zout
mespuntje kaneel
1/2 theel chilipoeder
40 gr boter
3 eetl olie
1 theel suiker
1 dl rode wijn
Bereiding:
Bestrooi het vlees met peper,zout,kaneel en chilipoeder. Smelt de boter en bak de haasjes ongeveer 10 min. Neem het vlees uit de pan en houd het warm in folie. Voeg olie aan het bakvet toe en fruit hierin de ui glazig voeg dan de paprika en knoflook en bak dit ongeveer 2 min mee. Voeg suiker en de wijn toe en breng dit aan de kook. Laat de saus 20 min zachtjes pruttelen tot de paprikas beetgaar zijn en de saus is ingedikt. Snijdt de haasjes in plakjes en verwarm ze in de saus 10 min. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met rijst en sperciebonen of sla.
Receptnummer: 5536 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Anna Grouls
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept