Nieuws   Zoeken 

Engelien's hartige zalmtaart
Ingredienten: (4 pers.):
5 plakjes bladerdeeg
1 klein blikje zalm
100 gram geraspte kaas
2 eieren
1/16 liter slagroom = de helft van 1/8
1 eetlepel fijngehakte dille
zwarte peper
Bereiding:
verwarm de oven voor op 225 graden vet een platte bakvorm in Giet de zalm af en verwijder de velletjes en graatjes Bladerdeeg ontdooien en in de ingevette vorm leggen, prik met vork gaatjes in het bladerdeeg. Strooi de helft van de kaas over het bladerdeeg zalm hierover strooien en dan de rest van de kaas Klop eieren, slagroom dille en peper door elkaar en schenk dit over de taart. taart een richel onder het midden van de oven zetten ongeveer 30 minuten laten bakken Veel succes
Receptnummer: 5542 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: engelien
Opmerking:
Lekker als bijgerecht of bij de borrel
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept