Nieuws   Zoeken 

Ron's echte hongaarse goulash
Ingredienten: (4 pers.):
2 eetlepels reuzel
1kop gesnipperde ui
1/2 theelepelknoflook of naar smaak
3 eetlepels paprikapoeder (mild)
1kg rundvlees in blokjes
1/2 theelepel karwijzaad
4 kopjes vleesbouillon
1/2 theelepel zout
zwarte peper uit de molen
2 middelgrote aardappelen
500gr tomaten
2 middelgrote groene paprika,s
1/2 theelepel marjolein
Bereiding:
verhit de reuzel in een braadpan, doe de uien en knoflook erin en bak ze op hoog vuur tot ze lichtgekleurd zijn. Neem de pan van het vuur en roer het paprikapoeder erdoor. Vermeng goed. Doe de blokjes vlees ,het karwijzaad en de bouillon in de pan, breng op smaak met zout en peper. Breng aan de kook, leg een deksel schuin op de pan en laat het vlees 2-3 uur trekken tot het bijna gaar is. Kook de aardappelen 10 minuten,verwijder de schil en snijd ze in blokjes, WAs de tomaten ,dompel ze even in heet water ,trek de velletjes eraf,ontpit ze en snij ze fijn.Doe ze in de pan . was de paprika ,verwijder de zaadlijsten en hak ze fijn doe ze ook in de pan en laat alles nog ongeveer 30 minuten pruttelen dan de marjolein erbij en evt zout. Eet smakelijk
Receptnummer: 5631 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 240 min. | Meer recepten van: ron
Opmerking:
lekker met gebakken aardappelen of ryst
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept