Nieuws   Zoeken 

Marlies' supersnelle indiase groentecurry
Ingredienten: (4 pers.):
Bakje champignons
2 winterwortels
8 aardappels (nicola ofzo)
1 struik paksoi
2 kopjes cashewnoten
1 blikje kokosmelk (of: 1 pakje room culinair en 200 ml. water)
1 potje milde curry pasta van Patak's
Basmatirijst
Bereiding:
Schil de aardappels en snijd ze in grote stukken. Snijd de winterwortels in de lengte door en snij ze dan in dikke plakken. Doe in een diepe pan twee eetlepels curry pasta en een scheutje (kokos)melk. Roer tot de saus pruttelt en roer er dan de aardappels en winterwortel door. Voeg nog wat lepels curry pasta en kokosmelk toe tot de groenten onder staan. Laat pruttelen. Snij de champignons in vieren en de paksoi in dikke repen. Voeg deze na ongeveer 10 minuten toe en laat nog eens 10 minuten pruttelen. Serveren met basmatirijst.
Receptnummer: 5703 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Marlies
Opmerking:
Snel, gezond, superlekker en weer eens wat anders!! Je kunt er eventueel ook stukjes kipfilet of hardgekookte eieren aan toevoegen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept