Nieuws   Zoeken 

Bosje's lekkere versierde huzarensalade
Ingredienten: (4 pers.):
1,5 kg.kant-en-klare huzarensalade
2 appels
1 dikke plak ham 150 gr.
1 klein potje augurken
1/2 potje zilveruitjes
1/2 krop sla
100 gr.gesneden cervelaatworst
1 gekookt ei
1 tomaat
1 pot asperges
10 plakken achterham
Bereiding:
Schep de huzarensalade in een grote kom of pan. Schil en snipper de appels. Snijd de ham,2 augurkjes en enkele uitjes klein en schep ze door de salade. Maak de sla schoon en leg dit op een schaal. Snijd de plakjes cervelaat doormidden en rol ze op tot een hoorntje. Vul de hoorntjes met een uitje of stukje augurk. Snijd het ei en de tomaat in plakjes.Halveer de plakken ham en rol in elke helft 2 uitgelekte asperges. Schep de huzarensalade op de sla. Strijk de salade met een mes glad en versier hem met in waaiertjes gesneden augurkjes,uitjes,het ei en de tomaat. Leg enkele hoorntjes en aspergerolletjes op de salade en geef de rest apart. Afgedekt en koel wegzetten tot je het gaat gebruiken. Eet smakelijk.
Receptnummer: 5906 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Bosje
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept