Nieuws   Zoeken 

Barbara's kip en groente tandoori
Ingredienten: (2 pers.):
250 gram kipfilet
zout, peper
paprikapoeder
2 eetlepels olie
1 grote ui
1 teentje knoflook
1 mini-bloemkool of een kleine gewone
klein blikje worteltjes (200gram) of een handje verse
2 bosuitjes
pot Chicken Tonight milde tandoori
Bereiding:
Kipfilet in blokjes snijden en kruiden met zout, peper en paprikapoeder. Ui snipperen. Bloemkool in roosjes snijden. Worteltjes uit laten lekken. Bosuitjes in ringetjes snijden. Fruit de uisnippers een paar minuten in de olie. Doe de kipblokjes erbij en bak ze snel rondom bruin. Bak de uitgeperste knoflook ca. 1 minuut mee. Voeg dan de bloemkoolroosjes (en evt. verse worteltjes) en de Chicken Tonight toe en stoof het geheel 15 tot 20 minuten, afhankelijk van de gewenste gaarheid van de bloemkool. Roer er tenslotte de uitgelekte worteltjes en de bosuienringetjes door en warm ze even mee.
Receptnummer: 6152 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Barbara
Opmerking:
Lekker met gele rijst en komkommersalade met yoghurt/dilledressing. Het is simpel en snel klaar met de Chicken Tonight, maar het smaakt toch echt Indiaas. Je krijgt in India overal bloemkool en worteltjes in allerlei gerechten verwerkt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept