Nieuws   Zoeken 

Titia's Moeders vegetarisch eiergehakt
Ingredienten: (3 pers.):
2/3 gekookte aardappels
2-3 grote uien
6 hardgekookte eieren
half bosje selderij
1 dikke [of natuurlijk 2 dunne preien]
Bereiding:
Uien kleinsnijden, fruiten, goed laten doorsudderen.
Niet echt bruin, wel zacht. Prei meelaten stoven, iets later de fijngeknipte selderij. Gekookte aardappelen en eieren fijnprakken en erbij doen. Goed mengen en op smaak maken met zout en peper. Nog even laten doorwarmen in oven op bovenop. Niet te lang, als het goed warm is meteen serveren.
Receptnummer: 622 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Titia
Opmerking:
Mijn moeder maakte dit altijd met appels, zonder schil en uitgeboord klokhuis, met suiker en een klontje boter 3 kwartier in de oven gebakken. Gloeiend heet, maar heerlijk die zoete smaak bij het hartige eiergehakt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept