Nieuws   Zoeken 

Graafje's sierlijke aardappelgerecht
Ingredienten: (2 pers.):
1 pak aardappeltoefjes (pommes duchesses)
450 gram diepvriesspinazie รก la creme
blikje ragout (vlees-, kalfs- of champignonragout)
2 eieren
Bereiding:
Bak de aardappeltoefjes in 20 minuten gaar in de oven. Frituren kan ook (gaat sneller). Leg ze dan in een cirkel op je bord. Laat de diepvriesspinazie smelten. Doe de spinazie in het midden de cirkel. Warm de ragout op en schep het over de spinazie heen. Kook de eieren en snijd ze in plakjes. Leg de plakjes aan de buitenrand van het bord. Geniet van het mooie kunstwerk en dan..... aanvallen maar!!!!
Receptnummer: 6233 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Sandra de Graaf
Opmerking:
Dit recept staat ontzettend sierlijk op je bord en... het belangrijkste....het smaakt nog lekker ook!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept