Nieuws   Zoeken 

Anne's varkensoesters met balsilicumsaus
Ingredienten: (4 pers.):
4 varkensoesters
zout & peper
2 eetlepels pijnboompitten
2-3 eetlepels groene pesto
1/8 ltr crème fraîche
4 eetlepels gesnipperde balsilicum
Bereiding:
Varkensoester op smaak met zout & peper bakken in de pan. Rooster de pijnboompitten goudbruin. Breng de pesto met de crème fraîche al roerende aan de kook, roer de helft van de balsilicum erdoor en leg de varkensoesters erin samen even bakken. Afwerking: breng de saus op smaak met zout en peper en strooi de rest van de balsilicum en de pijnboompitten over het gerecht. * Lekker met pasta en sla met blauwe kaas en walnoten.
Receptnummer: 6511 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Anne-Marie
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept