Nieuws   Zoeken 

Tine's Egyptische visschotel met noten en rozijnen
Ingredienten: (2 pers.):
500 gr.roodbaarsfilet
zout en peper
flink wat olijfolie
1 ui
50 gr, gehakte walnoten
25 gr.pijnboompitten
1 eetlepel rozijnen
1 vleestomaat
2 thl.wijnazijn
1/2 thl.gemalen piment
een beetje suiker
2 eetl.peterselie
Bereiding:
Vis zouten,dan in flinke bodem olie aan iedere kant 4 min.bruin bakken. In andere koekepan in ringen gesneden ui zachtjes bakken in weinig olie,noten,pitten en rozijnen erbij,dan de grofgesneden tomaat met azijn en de kruiden suiker en zout erbij doen en zoveel water erbij tot er een mooie saus ontstaat.De olie van de vis gieten,de vis bij de saus in een magnatronschaal doen bestrooi met de peterselie en afgedekt gaar laten worden in de magnatron. Serveren met pitahbrood en sla.
Receptnummer: 6561 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Tine Tacx
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept