Titia's mihoen met kip en cashewnoten |
Ingredienten: (2 pers.):
mihoen
kipfilet(ca. 2 ons in reepjes)
beetje ketjap, citroensap
1 rode paprika in reepjes
2 bosuitjes in ringetjes
2 el cashewnoten | Bereiding:
Kipreepjes mengen met ketjap en citroensap. Mihoen (kort) koken volgens gebruiksaanwijzing.
Kip, paprika, bosuitjes, peper+zout ca. 4 minuten roerbakken. Uitgelekte mihoen even meebakken, misschien iets meer ketjap erbij. Bestrooien met (gehakte) cashewnoten. |
Receptnummer: 672 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Titia |
Opmerking: Complete maaltijd, en erg lekker! Voor de liefhebbers van pedis (heet, scherp): een kleingesneden rood pepertje meebakken. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |