Nieuws   Zoeken 

Desiree's Thaise Red Curry Kip
Ingredienten: (4 pers.):
Pond Kipfilet
4 middelgrote uien
4 teentjes knoflook
500 ml kokosmelk
1 niet-rijpe papaya
1 rode paprika
4 a 5 flinke eetl. red curry pasta van thai kitchen(A.H.)
Bereiding:
Uien en knoflook in kleine stukjes snijden. Kipfilet in blokjes snijden. Papaya in kleine blokjes snijden en paprika in kleine dunne reepjes. Uien en knoflook bakken in zonnebloemolie. Kip erbij en zachtjes bakken. Paprika en papaya erbij en wederom zachtjes bakken. De red curry erbij en weer even bakken. Kokosmelk erbij en lekker doorroeren en even laten sudderen.
Receptnummer: 6820 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Desiree Vos
Opmerking:
Persoonlijk maak ik dit soort gerechten het liefst een dag van tevoren omdat de kruiden dan lekker in het vlees zijn getrokken en de saus wat meer op smaak is.
Geef bij dit gerecht een frisse komkommersalade want het is best pittig/pikant en serveer er basmati-rijst bij.
Eet smakelijk allemaal en laat even weten hoe je het vond... groetjes van Desiree
P.S. De kokosmelk en de papaya haal ik in de toko of bij een Turkse winkel.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept