Nieuws   Zoeken 

Tineke's ovenschotel met perziken
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram gehakt
2 uien
2 teentjes knooflook
1blik tomatenpuree
groot blik spercibonen (koud)
aardappelpuree
groot blik perziken
shoarma kruiden
geraspte kaas
Bereiding:
Uien en knoflook bakken.Gehakt erbij en rul bakken.Als het gehakt bruin is er de shoarma kruiden doorheen doen. Aardappelpuree maken vers of uit pak. In een oven schaal, gehakt daarna laag tomatenpuree, daarna laag uitgelekte bonen (koud) Dan met een laag aardappelpuree afdekken. De perziken er half induwen en daaroverheen geraspte kaas strooien. ongeveer 30 min. in oven van 200 graden.
Receptnummer: 6828 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Tineke
Opmerking:
Dit kan ook in de magnatron warm gemaakt met grill.de kaas laten kleuren.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept