Nieuws   Zoeken 

Kris' supersnelle tonijn in roomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
blikje tonijn in eigen nat (300 g)
250ml room
basilicum
provençaalse kruiden
sjalotje
eventueel twee plakjes gerookte zalm
spaghetti
bakboter (geen olijfolie)
Bereiding:
Breng water aan de kook voor de spaghetti ( tegen de tijd dat deze gaar is zul je uw eten kunnen opdienen) Snij de sjalot fijn en bak de tonijn in een pan. De tonijn mag in geen geval te droog worden Voeg de sjalot toe en laat deze glazig worden. Voeg de room toe, eventueel met een beetje peper en zout. Breng uw saus op smaak met basilicumkruiden en provençaalse kruiden. Wees vooral met dit laatste kruid niet te zuinig. Snijdt de plakjes gerookte zalm in fijne reepjes en garneer hiermee uw gerecht. Smakelijk.
Receptnummer: 6901 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Kris
Opmerking:
gebruik bij voorkeur spaghetti, een droge witte bordeaux past uistekend bij dit gerechtje
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept