Nieuws   Zoeken 

Elly's herfstsalade met peer en gorgonzola
Ingredienten: (4 pers.):
zakje gemengde salade (eikenblad met rucola)
half bakje honing-mosterd dresssing (van AH)
2 peren
200 gr gorgonzola
4 eetlepels pijnboompitten
Bereiding:
Verdeel de salade over vier bordjes. Besprenkel de salade met de dressing. Snijd de gorgonzola in stukjes en verdeel over de salade. Rooster de pinboompitten in een droge koekenpan. Schil de peren en snijd ze in vieren. Snijd ze in een waaier en verdeel ze over de salade. Bestrooi de salade rijkelijk met de nog warme pijnboompitten. Direct serveren.
Receptnummer: 6914 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Elly van den Akker
Opmerking:
Heerlijk combinatie van het pittige van de dressing en de kaas en het zoete van de peer. Echt een salade voor deze tijd van het jaar. Eet smakelijk!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept