Nieuws   Zoeken 

Whyte's Green Pink pasta
Ingredienten: (4 pers.):
Bevroren Bladspinazie
Gerookte zalmsnippers
Italiaanse kruiden
enkele tenen knoflook
Creme Fraiche
Pasta naar keuze
Peper en zout
Bereiding:
Zet pan water op vuur voor de pasta. Verwarm de spinazie. Voeg de knoflook en Italiaanse kruiden toe aan de spinazie terwijl deze aan het opwarmen is. Net zoveel als je zelf lekker vindt. Voeg als de spinazie heet is de creme fraiche en zalmsnippers toe. Ondertussen is het water voor de pasta wel gaan koken en heb je de pasta al in het water gedaan. Persoonlijk vind ik Tagliatella en Linguini het lekkers bij dit gerecht. Laat de pasta gaar worden volgens bereidingswijze en zet als de saus prutteld, deze op een laag vuur en proef even of de smaak goed is en eventueel naar wens zout en peper toe voegen. Als de pasta klaar is deze afgieten en dan de saus en de pasta apart serveren. Binnen 20 minuten een feest op tafel.
Receptnummer: 6961 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Duncan
Opmerking:
Naar smaak kunnen natuurlijk ook olijven of pesto worden gebruikt en natuurlijk kun je ook andere vis gebruiken of evt. kip. Met zalm is echter wel heel erg lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept