Nieuws   Zoeken 

Pauline's kip met kerry
Ingredienten: (4 pers.):
kip
kerry
mayzena
ui
campignons
zout
peper
1 kopje water
selderie blad
rijst
Bereiding:
Je kookt de rijst 20 min. dan beging je met de uitjes te schillen, als je dat gedaan hebt dan doe je boter in de pan en dan doe je de uitjes erbij. Die fruit je dan. Je wast en snijdt de campignons en doet die bij de uitjes. Dan snij je de kip en doet die bij de uitjes en campignons. dat laat je 15 min. koken. Je voegt de kerry, het zout, de peper en het kopje water erbij. dan laat je dat 5 minuten koken en dan doe je er de myzena bij, en dan laat je alles in het geheel nog 5 min. koken.
Receptnummer: 7179 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: pauline
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept