Nieuws   Zoeken 

Ronny's witlooftaart met selderij en ham
Ingredienten: (6 pers.):
bladerdeeg voor 1 taart
2 uien
2 takjes bleekselderij
6 stronkjes witloof
150 gr gekookte ham
3 eieren
peper,zout en muskaatnoot
1 dl room
100 gr gemalen kaas
Bereiding:
bekleed een taartvorm met het bladerdeeg en prik met een vork in de bodem. snijd de uien,de selderij,het witloof en de ham in fijne stukjes en schik ze op het deeg. klop de eieren los en kruid met peper .zout en muskaatnoot.voeg de room en de helft van de kaas toe en meng onder elkaar.giet het mengsel over de de groenten bestrooi de taart met de rest van de kaas en bak gedurende 30 minuten in een hete oven op 220°
Receptnummer: 7217 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: ronny
Opmerking:
geschikt als voorgerecht of aperitief
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept