Ingredienten: (2 pers.):
aardappelpuree (gemaakt met een zakje aardappelpuree, water en melk OF zelf aardappelpuree maken -ong 450 gr aardappels ongeschild- ...de bereidingstijd wordt dan 1 kwartier langer!)
zout en peper voor in de aardappelpuree
klein zakje gesneden andijvie (200-250 gram)
paprika in stukjes (150 gram)
rundergehakt (200-250 gram)
mosterd
picallilly | Bereiding:
Begin met de aardappelpuree (zie de gebruiksaanwijzing op het zakje). Terwijl deze op staat, in een hapjespan/wok het gehakt samen met een eetlepel mosterd rul bakken. Vervolgens de paprika bij het gehakt doen en roerbakken. Daarna de andijvie (in porties) erbij doen en het geheel roerbakken. Intussen de aardappelpuree maken en op smaak brengen. Deze ook in de hapjespan erbij doen en het geheel nog even opbakken. De picallilly er aan tafel bij serveren voor de liefhebber. |