Nieuws   Zoeken 

Karen's witlof-monchouschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 pakje mon-chou pan en oven
8 stronkjes witlof
150 gr fijn gesneden achterham
2 hardgekookte eieren
50 gram geraspte kaa
nootmuskaat
Bereiding:
Kook de witlof in water +/- 12 min koken en laat ze daarna goed uitlekken. Leg de lof in een ovenschaal. Verdeel de fijngesneden achterham en de gesnipperde eierenover de lof. Roer de kaas,nootmuskaat door een pakje mon-chou panen even en giet de saus over de lof. Plaats de schotel 15 min in een op 200 gr.voorverwarmde oven tot de kaas is gesmolten.
Receptnummer: 7448 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Is een machtig recept maar erg lekker. Ik eet er zelf gekookte of gebakken krieltjes bij. Of een luchtige aardappelpuree
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept