Nieuws   Zoeken 

Esther's ovenschotel broccoli/ham/kaas
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr broccoli
(room)bladerdeeg
200 gr roomkaas (kan ook jonge kaas)
200 gr achterham
125 ml slagroom of creme fraiche
provinciaalse kruiden
2 eieren
1 eetlepel tuinkruidenbouillon
witte peper (liefst vers)
Bereiding:
snij de broccoli in kleine roosjes, stam kan ook gebruikt worden en kook even 5 minuten. Laat de broccoli goed drogen. Vet de ovenschaal in en bekleed hem met bladerdeeg leg hierop een laagje broccoli, ham, kaas en maal er wat peper over herhaal het voorgaande nogmaals. Maak een saus van de slagroom, eieren, tuinkruiden en provinciaalse kruiden. Schenk dit over het gerecht en plaats het in de over. Baktijd 30-40 minuten op 200-220 graden.
Receptnummer: 7616 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept