Nieuws   Zoeken 

Joyce's broccolistamppot
Ingredienten: (4 pers.):
750 gram broccoli
aardappelpuree voor stampot
4 hardgekookte eieren
1 eetlepel zout
hollandse gatenkaas
Bereiding:
Grote pan met water en de eetlepel met zout aan de kook brengen. De harde steeltjes van de broccoli in stukjes snijden en deze 5 minuten laten koken. Het overige van de broccoli in roosjes verdelen en deze nog 4 minuten mee laten koken. Daarna afgieten met koud water (blijft de kleur mooi). De eieren en kaas in kleine stukjes snijden. Aardappelpuree bereiden zoals op de verpakking staat. De broccoli, eieren en kaas door de aardappelpuree mengen. Deze weer op het vuur zetten om het door en door warm te laten worden.
Receptnummer: 7899 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Lekker met uitgebakken spekjes en versgemalen peper
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept