Nieuws   Zoeken 

Karen's Shoarma Roerbak
Ingredienten: (3 pers.):
400 gram shoarma
300 gram spitskool in kleine reepjes
uitgebakken spekjes naar smaak
2 teentjes knoflook
zakje pepersaus (van bv knor)
250 a 300 gram witte rijst
evt knoflooksaus
Bereiding:
Eerst de spekjes uitbakken en uit laten lekken,dan boter in wok en de shoarma roerbakken met de teentjes knoflook,geperst,zodra de shoarma gaar is de rauwe spitskool toevoegen en laten slinken tot het gaar is. Ondertussen de rijst koken en laten rusten. Nu de pepersaus en benodigde water toevoegen en ongeveer 5 minuutjes laten pruttelen.Hierna de spekjes toevoegen. Serveren met evt een frisse salade en de knoflooksaus. Eet smakelijk!
Receptnummer: 8013 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept