Nieuws   Zoeken 

Karen's tagliatelle met salami en een groene salade
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr Tagliatelle
olijfolie
3 sjalotjes
125 gram champignons
150 gr salami
kwart liter slagroom
100gram roomkaas met kruiden
zout en versgemalen peper
geraspte parmezaanse kaas
Bereiding:
Kook de pasta beetgaar en laat het uitlekken in een vergiet. Verwarm ondertussen in een pan of wok2 eetl olie en fruit hier in de genipperde sjalotjeslicht van kleur. Voeg de in plakjes gesneden champignon toe en en bak even op hoog vuur. Snijd de salami inreepjesen leg ze in de pan. leg de roomkaas en schenk de slagroom erbij. Verwarm dit tot de kaas is gesmolten. Breng het op smaak met zout en peper (ps op de salami is al zout).Schep de saus door de pasta en schep het op 2 borden en strooi er kaas over heen.
Receptnummer: 8097 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Dit recept heb ik eens uit de metro gehaald en gemaakt. Is erg lekker en heb zelf de zout weggelaten i.v.m de salami En een lekkere salade erbij gemaakt
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept