Nieuws   Zoeken 

Monique's pastaroomsaus met zalm
Ingredienten: (4 pers.):
1 prei
boter
1 pakje roomkaas met kruiden
(boursin of paturain of zo)
1 pakje room culinair
1/2 potje kappertjes
2 pakjes gerookte zalmblokjes
(a 100 g. van AH)
peper
paar druppels limoen- of
citroensap
dille (gedroogd of vers).
Bereiding:
Snijd de prei over de lengte door en was hem grondig. Snijd hem dan in dunne halve ringetjes. Laat de kappertjes in een zeef uitlekken. Verhit wat boter en fruit daarin de prei. Voeg roomkaas en room toe en laat de kaas smelten. Voeg de zalmblokjes en kappertjes toe en laat alles goed doorwarmen. Voeg eventueel een scheutje water toe als de saus te dik is. Maak op smaak met limoensap, peper en dille. Heerlijk over elke pasta!
Receptnummer: 8140 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Een heerlijke saus bij pasta die supersnel klaar is! Ik heb hem ook wel eens gemaakt met Cantadou Mierikswortel i.p.v. Boursin, ook heel lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept