Ingredienten: (4 pers.):
1,5 kilo uien in halve ringen
1kilo schouderkarbonaden in stukjes
blue band
3 paprika's
1 rode peper,peper,zout,2Thl kerrie madras hot (toko)
1 thl.vet-sin,halve fles ketjap manis
2 potten bruine bonen(1 met sap,1 zonder sap)
1potje sperziebonen,rijst en gefrituurde aardappelschijfjes
| Bereiding:
uien peperen zouten en bakken in de blueband. Karbonadestukjes peper en zouten en ook bakken. afblussen met water. paprika's en pepers klein snijden en bij elkaar bakken. Uien, karbonades en paprika's in groter braadpan doen. ketjap manis, vetsin, kerriemadras hot erbij doen. laat dit ca 2 uur sudderen waarvan de laatste 15 minuten de bruine bonen er bij gaan. serveren met rijst, gefrituurde aardappelen en sperziebonen. Eet smakelijk |