Nieuws   Zoeken 

Lijnertje's maissalade met tonijn
Ingredienten: (4 pers.):
1 kleine ui
1 rode paprika
1 blik doperwten (nettogewicht ca. 400 gr)
1 blik mais (nettogewicht ca. 340 gr)
2 blikjes tonijn op eigen nat (nettogewicht ca. 200 gr per stuk)
3 eetl halvanaise
3 eetl yoghurt
zout
peper
suiker
1 teentje knoflook
Bereiding:
Ui pellen en fijnsnipperen. Paprika wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in smalle reepjes snijden. Doperwten en mais in zeef goed laten uitlekken. Tonijn afgieten en in stukken verdelen. Bereidingswijze: In schaal doen: ui, paprika, doperwten, mais en tonijn. Door elkaar mengen. In kommetje doen: halvanaise, yoghurt, zout, peper en snufje suiker. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Tot sausje roeren. Over salade schenken. Door elkaar scheppen.
Receptnummer: 8346 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Samen met stokbrood een complete maaltijd.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept