Nieuws   Zoeken 

Inge's kwarktaart
Ingredienten: (8 pers.):
pak lange vingers of een cake
1 citroen
2 perssinasappels
1 zakje vanille suiker
1 bakjes naturel kwark
8 blaadjes gelatine
250 ml. slagroom
150 gram basterdsuiker
1 blikje mandarijntjes
Bereiding:
Beleg de bodem van een bakvorm met lange vingers of plakjes cake. Pers de sinasappels en de citroen uit en verwarm dit in een steelpan. Voeg hierbij de basterd- en vanillesuiker. Week de gelatine in koud water en los ze op in de pan. Klop de slagroom stijf zonder suiker. Voeg het sap lepel voor lepel bij de kwark. Voeg de slagroom erbij en roer tot het een glad geheel is. Giet het over de lange vingers (deze komen nu naar boven) of de cake heen en laat de taart een nacht in de koelkast staan Het geheel garneren met de mandarijntjes.
Receptnummer: 8458 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept