Nieuws   Zoeken 

Lijnertje's Hongaarse goulash
Ingredienten: (4 pers.):
1kg. Mager rundvlees in stukjes gesneden
1 eetl. Margarine
2 uien fijngesneden
1 eetl. Paprikapoeder
1 rode paprika
4 tomaten in stukjes gesneden
peper - zout
Bereiding:
Boter smelten en de ui daarin zachtjes laten blinken. Pan van het vuur halen en 1 eetl. Paprika erdoor roeren, het vlees erbijj doen en dan terug op het vuur. 2min. Sudderen, daarna een kopje water toevoegen. Opkoken en dan de tomaten en paprika erin doen. 2 uur laten sudderen. Peper en zout naar smaak toevoegen
Receptnummer: 8603 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 120 min.
Opmerking:
ik gebruik zelf meestal kipfilet omdat dit magerder is en sneller gaar.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept