Sandra's hamdip |
Ingredienten: (2 pers.):
150 gram kwark
2 eetlepels melk
50 gram gekookte ham (plak van 0,5 cm)
selderijzout (gewoon zout kan ook)
tabasco
peper | Bereiding:
Snij de ham fijn. Roer de kwark met de melk uit, meng er de fijngesneden ham doorheen en breng de dip op smaak met selderijzout, tabasco en peper. Garneertip: wat fijngesneden blokjes ham. |
Receptnummer: 8921 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. |
Opmerking: Op Lijnertje’s verzoek: een lekker en licht dipsausje. Heerlijk om te dippen met mais-chips, plakjes komkommer, roosjes bloemkool, reepjes wortel, stukjes bleekselderij, reepjes paprika en soepstengels. Dit recept komt uit ‘Neem nou kwark’ van het Nederlands Zuivelbureau (oorspronkelijke druk 1987). Enne … ook heerlijk als je niet lijnt, maar een keer wat anders op tafel wilt zetten! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |