Nieuws   Zoeken 

Sandra's paprikadip II (zoetzuur)
Ingredienten: (2 pers.):
150 gram kwark
1,5 eetlepel tomatenketchup
2 eetlepels mandarijnpartjes uit blik (liefst op eigen sap!)
1 eetlepel mandarijnenvocht
2 eetlepels parika zoetzuur
25 gram geraspte oude Goudse kaas
zout
paprikapoeder
tabasco
tijm

Bereiding:
Roer de kwark met de tomatenketchup en het vocht van de mandarijntjes tot een dikke saus. Meng er het kleingesneden paprika zoetzuur, de kleingesneden mandarijnpartjes en de geraspte kaas door. Breng de saus op smaak met zout, paprikapoeder, tabsaco en tijm. Garneer de dipsaus met wat lijntjes paprikapoeder.
Receptnummer: 8932 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Op Lijnertje’s verzoek: een lekker en licht dipsausje. Heerlijk om te dippen met mais-chips, plakjes komkommer, roosjes bloemkool, reepjes wortel, stukjes bleekselderij, reepjes paprika en soepstengels. Dit recept komt uit ‘Neem nou kwark’ van het Nederlands Zuivelbureau (oorspronkelijke druk 1987).
Enne … ook heerlijk als je niet lijnt, maar een keer wat anders op tafel wilt zetten!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept