Nieuws   Zoeken 

Karen's aardappel gratin
Ingredienten: (2 pers.):
1 kuipje bressot provencaalse kruiden (150 gram)
1 beker creme fraiche (200 ml)
750 gram aardappelen
versgemalen peper
Bereiding:
Kook de aardappelen tot ze gaar zijn, maar niet te bloemig. Snijd de aardappelen in dunne schijfjes. Roer de bressot los met 150 gram creme fraiche. Schede aardappelschijfjes om in het mengsel en breg het geheel op smaak met versgemalen peper. Doe dit vervolgens in een ovenschaal en laat de aardappelschotel in het midden van een voorverwarmde oven van 200 graden in circa 15 minuten goudbruin gratineren.
Receptnummer: 8991 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Lijkt op een andere schotel met met Mon-chou maar net even een tikkeltje anders. Lekker met groente en vlees naar keuze
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept